پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳

پنير چدار: آيا فوايدي براي سلامتي دارد؟

گروه توليدي EHC با در اختيار داشتن تيم فني كار آزموده در عرصه طراحي و توليد وافل ساز،تجهيزات فست فود،كافي شاپ و رستوران فعاليت مي كند.

غذاهاي كمي مانند پنير چدار ، كه به طور مرتب در بالاي نظرسنجي هاي مورد علاقه پنير قرار دارند ، در آمريكا محبوب هستند. اگرچه از نظر ميزان مصرف به تازگي توسط موزارلا پيشي گرفته است ، چدار همچنان يك گزينه محبوب براي ميان وعده و پخت و پز است.
پنير چدار به نام دهكده انگليسي چدار ، جايي كه براي اولين بار در قرن يازدهم ايجاد شده است ، نامگذاري شده است. فرآيند تهيه چدار مانند ساير پنيرها است. اين كار با مخلوطي از شير كشت شده و مايه پنير آغاز مي شود. سپس مايعات باقيمانده كه آب پنير ناميده مي شود ، تخليه مي شود تا كشك به جا بگذارد. حرارت دادن كشك ها رطوبت را از بين مي برد و آنها را به صورت تخته هاي بزرگ ذوب مي كند. سپس اين مواد را از طريق يك پودر پروتئين پگاه آسياب فشار داده و به قالب مي آورند. بلوك هاي تشكيل شده از چدار سپس پير مي شوند تا آماده خوردن شوند.
اطلاعات تغذيهمانند بسياري از محصولات لبني ، پنير چدار سرشار از كلسيم است. كلسيم علاوه بر كمك به ساختن استخوان هاي قوي ، در لخته شدن خون و چندين عملكرد مهم ديگر نيز نقش دارد.
چدار همچنين مي تواند منبع خوبي براي موارد زير باشد:
 اهن ويتامين A ويتامين K يك اينچ مكعب پنير چدار شامل:
 69 كالري 4 گرم پروتئين 6 گرم چربي كمتر از 1 گرم كربوهيدراتفوايد بالقوه پنير چدار براي سلامتيبسياري از مواد موجود در پنير چدار فوايد مختلفي براي سلامتي دارند. برخي از اين مزايا عبارتند از:
كاهش كلسترول با وجود محتواي چربي اشباع شده ، مصرف پنير چدار در حد متوسط ​​ممكن است به شما در كاهش كلسترول خون كمك كند. اين امر خصوصاً در بزرگسالان ميانسال صادق است.
شركت كنندگان در يك مطالعه نسبت به افرادي كه پنير يا كره با چربي كم مصرف مي كردند موفقيت بيشتري در كاهش سطح كلسترول خود پس از خوردن پنير پرچرب داشتند. اين هم براي سطح كلي و هم براي كلسترول LDL ("بد") صدق مي كرد. محققان اين اثر را "ماتريس پنير" مي دانند - مفهومي كه توصيف مي كند چگونه ترتيب پروتئين ها و كلسيم در پنير مزاياي مختلف سلامتي را ارائه مي دهد.

قدرت استخوان پنير چدار منبع خوبي از كلسيم است - يكي از مهمترين مواد مغذي براي تقويت سلامت استخوان. افرادي كه رژيم غني از كلسيم دارند ، كمتر به پوكي استخوان مبتلا مي شوند. ويتامين K موجود در پنير چدار نيز نقش مهمي در ارتقا سلامت استخوان دارد.
دندانهاي سالم. در حالي كه مسواك زدن و نخ دندان كشيدن روزانه كليدي در حفظ سلامت دندان است ، رژيم غذايي نيز مهم است. مصرف ميان وعده پنير - به جاي ميان وعده هاي شيرين - ممكن است به كاهش حفره ها كمك كند.
در يك مطالعه روي محصولات لبني و بهداشت دهان و دندان ، شركت كنندگاني كه از پنير چدار استفاده كردند ، در مقايسه با افرادي كه شير مي نوشيدند يا ماست بدون قند مصرف مي كردند ، در دهان خود افزايش قابل توجهي داشتند. PH پايين احتمال ايجاد حفره را افزايش مي دهد.

پنير همه جا است.
مي توانيد از آن لذت ببريد و روي پيتزا ذوب شده ، ساندويچ خرد شده يا سالاد پاشيده شود. اما پنير به عنوان يك ماده غذايي پرچرب كمي رپ بد نيز دارد.
و گرچه ممكن است درست باشد كه پنير حاوي مقدار زيادي چربي است ، اما مي تواند برخي از مزاياي شگفت آور سلامتي را فراهم كند.
اطلاعات تغذيهپنير همان چيزي است كه به عنوان يك ماده غذايي كامل شناخته مي شود: غذايي كه تا حد امكان به شكل طبيعي خود نزديك است و حداقل از آن فرآوري مي شود.
تغذيه اي كه از پنير دريافت مي كنيد بسته به نوع پنيري كه مي خوريد - و مقدار آن بسيار متفاوت است. از انواع بسيار فرآوري شده دور شويد ، زيرا مي تواند حاوي مواد افزودني و مقادير زيادي سديم باشد.
مواد مغذي مفيد موجود در پنير عبارتند از:
پروتئينويتامين Aويتامين B-12ويتامين Kفلز روي كلسيمويتامين دييك اونس (28 گرم) پنير آمريكايي حاوي:
104 كالري5 گرم پروتئين9 گرم چربي (5 گرم اشباع)1 گرم كربوهيدرات0 گرم فيبر0.6 گرم شكر293 ميلي گرم كلسيم468 ميلي گرم سديماز طرف ديگر ، يك اونس پنير بري حاوي موارد زير است:
100 كالري1 گرم كربوهيدرات9 گرم چربي5 گرم پروتئين150 ميلي گرم كلسيم170 ميلي گرم سديمو در يك اونس پنير فتا:
60 كالري1 گرم كربوهيدرات4 گرم چربي5 گرم پروتئين60 ميلي گرم كلسيم360 ميلي گرم سديمكليد يافتن پنيرهاي سالم خواندن برچسب است.

منبع : 

http://ehcco.avablog.ir/post/16/%D9%81%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AF+%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%A6%DB%8C%D9%86+%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.